Carretera BV-1414

 

  

Completament d'acord amb el text de J.A. Martinez Llorach publicat a BellaterraDiari. Els veïns propers a la carretera BV1414 estem indignats en veure que persones com Josep Maria Riba (president de la Unió de Veïns) i també la mateixa EMD menystenen els problemes que patim els veïns “de baix”.

 

Són capaços d'enfrontar-se amb l'Ajuntament de Cerdanyola pel tema de les pilones i les càmeres, l'abocador, etc., parlen de què s'havia de “pacificar” el Camí Antic, i no han fet cap pas en tots aquests anys per ajudar uns veïns que sembla que siguem de segona, tercera o quarta. Abans l'excusa era que la carretera era competència de la Diputació, ara que l'Ajuntament de Cerdanyola no vol que es traspassi la titularitat de la carretera a l'EMD.

 

Bé que s'han oposat a Cerdanyola quan els hi ha convingut, i tant a la Diputació com a l'Ajuntament se'ls hi hauria pogut demanar qüestions com ara el control del pas de camions de gran tonatge que després no saben com poden sortir del poble, vigilar l'excés de velocitat i els avançaments que es fan malgrat les línies contínues, el respecte dels poquíssims passos de vianants que hi ha i del semàfor, etc. Tant per part del Sr. Riba, com per part del Sr. Ramon Andreu a l'EMD veiem un clar doble raser a l'hora d'atendre els veïns.

 

Mercè Santacana