Els CDRs de Cerdanyola, Rubí i Sant Cugat convoquen la ‘Marxa de la Llibertat’

by | juny 5, 2018 | Societat

Manifestants avançant pel carrer Sant Ramón

La convocatòria s'ha fet a través del perfil de Twitter del CDR | Toni Alfaro

 

El Comitè de Defensa de la República de Cerdanyola del Vallès ha convocat a través del seu perfil de Twitter un missatge on convoca a la ciutadania a una manifestació el diumenge 10 de juny, sota el nom “Marxa de la Llibertat“.

 

Convocatòria del CDR

Convocatòria del CDR | Twitter

 

 

Aquesta manifestació sortirà des de la plaça de l'Abat Oliba de Cerdanyola a les 10.30 h i de la rambla del Ferrocarril de Rubí a les 10 h. Des dels dos municipis vallesans, les mobilitzacions es desplaçaran a peu fins a Sant Cugat del Vallès i es trobaran davant l'ajuntament a les 12 del migdia.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: