Mercè Conesa deixa l’alcaldia de Sant Cugat

by | juny 5, 2018 | Sant Cugat

Mercè Conesa, nova presidenta del Port de Barcelona

Mercè Conesa, nova presidenta del Port de Barcelona | Lali Álvarez

 

 

L'alcaldessa de Sant CugatMercè Conesa serà la nova presidenta del Port de Barcelona, segons fonts coneixedores d'Europa Press i segons ha avançat Catalunya Ràdio. L'actual presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès rellevarà Sixte Cambra, que ocupava el càrrec des de 2011 i que el deixa per motius personals.

 

Conesa és alcaldessa de Sant Cugat del Vallès des de 2010, amb la marxa de l'exalcalde Lluís Recoder al govern de la Generalitat, – va ser reelegida el 2011 i el 2015 -, és llicenciada en Dret i té un màster en Dret i Gestió Pública i un altre en Lideratge i Innovació en Polítiques Públiques. 

 

L'acceptació del nou càrrec provocarà que Conesa hagi de deixar l'alcaldia de Sant Cugat, les travesses apunten que serà l'actual tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, qui la substituirà en el càrrec. En aquest sentit, si Conesa deixa l'acte de regidora, Sílvia Solanelles que ocupava el lloc 13 a la llista de Conesa (aleshores CiU, ara PDeCAT-Demòcrates) a les municipals del 2015 serà la nova regidora santcugatenca. Solanelles és l'actual presidenta de la Fundació Sant Cugat Actiu.

 

El seu càrrec a la Diputació serà ocupat per Marc Castells, alcalde d'Igualada des de 2011. Va ser president del consell comarcal d'Anoia, abans com a delegat de l'àrea d'Educació i Tecnologies de la Informació i Comunicació i d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació.

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: