Saps per què es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient?

by | juny 5, 2018 | Societat

Saps per què es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient?

 

 

El 5 de juny, a tot el món, es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient. Una celebració que es va establir per l'Assemblea General de les Nacions Unides en la seva Resolució (XXVII) del 15 de desembre de 1972, i amb la qual es va iniciar la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà d'Estocolm (Suècia).

 

El Dia Mundial del Medi Ambient és un dels principals vehicles pels quals l'Organització de les Nacions Unides estimula la sensibilització mundial entorn del Medi Ambient i intensifica l'atenció i l'acció política.

 

Els objectius de la celebració són els de donar una cara humana als temes ambientals, alhora que animar les persones a convertir-se en agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu. També es vol promoure la idea que la societat és fonamental per a canviar les actituds en relació als temes ambientals, i impulsar una societat que asseguri a totes les nacions i persones el gaudiment d'un futur més segur i més pròsper.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: