Alerta per fortes pluges aquest dimecres a Bellaterra

by | juny 6, 2018 | Méteo

Pluja a Bellaterra

Pluja a Bellaterra | Redacció

 

 

Bellaterra i bona part del territori català estan sota amenaça de pluja per aquest dimecres, 6 de juny. El Servei Meteorológic de Catalunya ha activat un avís per perill d'intensitat de pluja a la comarca del Vallès Occidental que pot afectar Bellaterra durant tota la jornada.

 

La precipitacions poden arribar a partir del migdia, amb possibilitat de tempesta i localment de pedra. El perill al Vallès Occidental és moderat i la intensitat de pluja es preveu de 2 sobre 6, segons el Meteocat.

 

A partir del vespre la previsió és que el la presència de pluges disminueixi a l'entorn de Bellaterra.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: