Ramon Andreu demana “trencar” la dinàmica que fa que Bellaterra se senti exclosa de Cerdanyola

by | juny 6, 2018 | Política

El president de l'EMD durant el passat ple de maig

El president de l'EMD durant el passat ple de maig | Cerdanyola.info

 

 

El president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, Ramon Andreu, intervenia en el darrer ple de maig a l'Ajuntament de Cerdanyola per demanar “trencar la dinàmica que fa que Bellaterra se senti sempre exclosa de Cerdanyola”.

 

  

  

Andreu va admetre per primera vegada públicament que “hem acabat el procés de negociació d'un nou conveni que no ha arribat a una entesa” i recordava la consulta de segregació feta el 2015 on el 54% dels bellaterrencs van votar a favor de la independència. Llavors, els resultats van ser del 94% a favor de constituir un municipi propi. El president també va evocar l'intent de segregació viscut l'any 1992.

 

 

  

  

“Es deia que aquest govern de Cerdanyola era una oportunitat per fer-ho bé a Bellaterra (…) però, en canvi, han posat denúncies sobre dos elements que influeixen directament en la seguretat: les pilones i les càmeres“, argumentava el president. Tot seguit, Andreu va reconèixer l'increment de patrullatge de la Policia Local i Mossos d'Esquadra per Bellaterra, però va concloure que l'actual govern “no és el millor per Bellaterra“, ja que “tot ha estat no, no i no”.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: