El TOT Cerdanyola d’aquesta setmana ja és a Bellaterra!

by | juny 7, 2018 | Societat

 
 
 
La portada del TOT 1542

La portada del TOT 1542 | TOT Cerdanyola

 

 
 

El comerç cerdanyolenc és el protagonista de la portada del TOT d’aquesta setmana. Un any més, se celebra la Fira del Comerç perquè els comerciants mostrin els seus millors productes (p. 4-5). Aquest número també repassa les activitats programades per la Festa Major del barri de Canaletes i les decisions del Ple municipal en la sessió del mes de maig. A més, recull tot el que s’ha preparat per a la Quinzena de la Gent Gran i les millors imatges de la Festa Major de Serraparera.

 

En la secció d'una plana elaborada per BellaterraDiari tractem la valoració del Grup Escolta Bellaterra pel que fa la caminada popular Bellamontse.

 

 

Mira el TOT en format digital aquí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: