Més Sol, però també pluges, durant el cap de setmana

by | juny 7, 2018 | Méteo

Mig matí a Bellaterra

Mig matí a Bellaterra | Laia TR

 

 

 

 

 

 

La inestabilitat meteorològica es manté a Bellaterra durant el primer cap de setmana de juny. Una inestabilitat que pot portar nous ruixats i tempestes, com pronostica Francesc Mauri. Una situació que millorarà a partir de divendres, quan el Sol es deixarà veure més estones, tot i la presència de núvols prims.

 

Dissabte s'espera més calor cap a migdia, amb un dia marcat pel Sol. Però diumenge el temps tornarà a canviar i a partir de migdia s'esperen noves nuvolades i ruixats.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: