Arboix (rectora UAB): “Volem que la democràcia imperi i tenir diàleg”

by | juny 8, 2018 | Societat

L'actual rectora de la UAB, Margarita Arboix, en una foto d'arxiu | UAB
La rectora magnífica, Margarita Arboix, en una fotografia d'arxiu

La rectora magnífica, Margarita Arboix, en una fotografia d'arxiu | UAB

 

 

  

“És evident que el manifest de Bellaterra va ser un punt d'inflexió en favor de la democràcia, la llibertat d'expressió, la catalanitat… i que ha marcat l'ADN de la Universitat Autònoma de Barcelona“. Així s'expressava la rectora magnífica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarita Arboix, el 6 de juny durant un dels actes de celebració dels 50 anys de l'Autònoma.

 

 

  

En concret, va ser durant la xerrada de Henri Weber, un dels protagonistes del maig del 68, context en el qual – llavors cinquanta anys enrere – es creava la Universitat Autònoma de Barcelona. No va ser, però, fins a principis dels anys 70 quan l'activitat docent i de recerca es va traslladar a l'encara incipient campus de Bellaterra.

 

 

  

La que per a molts és, avui dia, la “Universitat Autònoma de Bellaterra” – enlloc de Barcelona – va girar la vista enrere i fer retrospectiva de la mà de la rectora, degans, caps de departament i historiadors durant tots els actes de celebració del cinquantè aniversari.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: