El Riu Sec baixa de color vermell entre Badia i Sabadell

by | juny 8, 2018 | Successos

les aigües del riu Sec, aquest dijous.

les aigües del riu Sec, aquest dijous. | Autor: @jaimebadiacs via Twitter.

 

 

Preocupació pel color de les aigües del riu Sec, que passa prop de Bellaterra, entre Sabadell i Badia del Vallès. El color de les aigües que procedeix de Sabadell i passa per Badia, en paral·lel al polígon comercial Via Sabadell, és totalment vermell des del vespre d’aquest dijous. 

 

Segons apunten diverses fonts, tots els protocols s’han activat, i tant la Policia Local de Badia com la de Sabadell estan investigant la procedència del color de les aigües per buscar responsabilitats.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: