S’obren les preinscripcions pel pròxim curs a l’Escola d’Adults l’Alzina

by | juny 8, 2018 | Cerdanyola

 

Alumnes de l'Escola L'Alzina

Alumnes de l'Escola L'Alzina | L'Alzina

 

 

 

  

El termini de preinscripcions per al curs 2018-2019 a l'Escola d'Adults l'Alzina de Cerdanyola del Vallès començarà el 19 de juny i acabarà el 26 del mateix mes. La documentació que hauran d'aportar quan facin la preinscripció és el DNI, NIE o Passaport i, en el cas de l'alumnat que vulgui seguir el curs de Graduat d'Educació Secundària, també l'historial acadèmic.

 

 

El Centre de Formació d'Adults L'Alzina ha presentat l'oferta formativa pel pròxim curs: cursos d'alfabetització, de Graduat d'Educació Secundària, de Català, de Castellà, d'Anglès, d'Informàtica i de preparació de proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior. Aquests cursos estan oberts a jove si adults que volen acabar els seus estudis o que volen ampliar la seva formació.

 

Quant al nivell d'estudis, L'Alzina ofereix diversos tipus de formació. L'oferta d'informàtica, per exemple, inclou quatre nivells (inicial, I, II i III) i la titulació obtinguda és equivalent a l'ACTIC. En el cas dels cursos d'anglès, els alumnes que superen el curs obtenen el certificat equivalent del MECR, i el que aprova el nivell III pot accedir de forma directa al curs de tercer de l'Escola Oficial d'Idiomes.

 

Com a indicació especial, els interessats en fer el curs per a la preparació a proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior i obtenir el Graduat d'Educació Secundària (ESO), hauran de fer unes proves de nivell, que seran el 14 de juny a les 15 h.

 

Els dies i horaris de preinscripció són els següents: 

Dimarts 19, de 16.30 a 19h

Dijous 21,  de 16.30 a 19h

Divendres 22,  de 10 a 12.30h

Dilluns 25, de 10 a 12.30h

Dimarts 26,  de 16.30 a 19h

Dimecres 27 de 10 a 12.30h

 

Per a més informació, us podeu adreçar al web del CFA L'Alzina

 

Fulletó informatiu dels cursos de L'Alzina

Fulletó informatiu dels cursos de L'Alzina | CFA L'Alzina

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: