El TOT Sant Cugat d’aquesta setmana ja és a Bellaterra!

by | juny 8, 2018 | Societat

 
TOT Sant Cugat

 

 

La revista gratuïta i setmanal TOT Sant Cugat ja ha arribat a Bellaterra una setmana més. La portada, dedicada a La Nit de l'Art.i la secció de BellaterraDiari, a les planes del mig. 

 

Una vintena d’espais d’arts, museus, galeries i entitats participaran en la 18a edició de la Nit de l’Art de Sant Cugat, que se celebra el dissabte 9 de juny amb gairebé una trentena d’activitats i els locals oberts fins a mitjanit.

 

En la secció d'una plana elaborada per BellaterraDiari tractem la valoració del Grup Escolta Bellaterra pel que fa la caminada popular Bellamontse.

 

 

Mira el TOT Sant Cugat en format digital aquí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: