Les temperatures d’estiu s’estabilitzen aquesta setmana

by | juny 11, 2018 | Méteo

El camí verd al seu pas per Bellaterra

El camí verd al seu pas per Bellaterra | Laia TR

 

 

 

 

 

Les temperatures i l'àmbit càlid s'estabilitzen durant aquesta setmana a Bellaterra i arreu del Vallès Occidental. Des del dilluns i fins al dijous 14 de juny es preveuen migdies càlids amb temperatures propies de l'estiu. Es pot arribar a màximes d'entre 26 i 27 graus. Durant les tardes és probable que hi hagi nuvolades, però sense conseqüències en forma de precipitacions i ruixats. Les temperatures seguiran estables durant el cap de setmana.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: