Imatge del concert de l'any passat
Imatge del concert de l'any passat | Cedida

 

 

L'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau organitza, un any més a Bellaterra, el seu tradicional concert de Festa Major a càrrec de la Coral del Turó de Sant Pau. El barri celebrarà la seva Festa Major particular el 15, 16 i 17 de juny.

 

I aquest any es tracta d'una ocasió ben especial perquè els cantaires arriben a la xifra rodona dels 10 anys. És per aquest motiu que, juntament amb la coral “Bots i Barrals” interpretaran cançons de “West Side Story“, sota la direcció d'Álvaro Lafuente. El concert portarà per títol “10 anys de coral, 10 anys de concerts“. 

 

La cita serà el divendres 15 de juny a les 22 h al Centre Cívic del Turó de Sant Pau. Amb el suport de l'EMD Bellaterra i l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau.