La Policia multa als pares mal estacionats davant la Llar d’en Pitus

by | juny 13, 2018 | Societat

 

 

La Llar d'En Pitus a la carretera BV-1414

La Llar d'En Pitus a la carretera BV-1414 | G. Maps

 

Durant dos dies, la Policia Local de Cerdanyola ha multat a tots els pares que han estacionat malament el seu vehicle sobre l'acera de la carretera BV-1414, on es troba l'escola bressolLa Llar d'En Pitus.

 

El centre afirma que acumula més de 13 anys reclamant “pacificar la zona de forma urgent”, perquè l'origen de la qüestió es troba en l'alta velocitat a la qual circulen els vehicles que passen per la carretera.

 

 

En aquell punt, la BV-1414 disposa d'unpas de vianants davant del centre però, la seva directora, Queralt Martín, recorda que “els cotxes passen a 80 km/h, quan haurien d'anar a 30 km/h”. A més, “no respecten el pas de zebrapintat” i, malgrat aparcar lluny i bé, “les famílies no poden creuar la carretera amb seguretat”.

  

 

Els pares, mares i familiars dels infants expressen que es veuen “obligats” a parar el vehicle sobre l'acera, perquè “no hi ha lloc per aparcar ni davant ni a prop del centre” i els hi fa “por” creuar la carretera amb els seus fills.

  

 

Ja contactada l'EMD per part de l'escola bressol, la resposta és que no disposen de totes les competències necessàries per incidir en la qüestió. L'escola es mostra “cansada” de donar l'alerta durant tants anys i desitja que es prenguin mesures de caire urgent“abans no passi cap desgràcia”.

 

 

De fet, repten “que la Policia Local posi un radar, en comptes de multar als pares, i se n’adonaran que ningú va a 30km/h per aquesta zona escolar”. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: