La previsió del temps pel cap de setmana a Bellaterra

by | juny 15, 2018 | Méteo

Bellaterra

 

 

 

Les altes temperatures que hi ha hagut des del dilluns 11 de juny fins al dijous 14 (amb màximes de 27 graus), baixaran durant el cap de setmana. Així ho afirmen les dades del Servei Meteorològic de Catalunya.

 

A més, es preveu que el sol quedi amagat durant gran part del dissabte i el diumenge per nuvolades. De totes maneres no hi ha previsió de precipitacions durant el dia, tot i que podria ploure durant la matinada del divendres al dissabte. Així, la temperatura baixarà lleugerament i sensació ambiental no serà tant càlida.

 

Durant el divendres ja hi haurà una lleugera baixada de les temperatures i presència de núvols. Les màximes oscil·len entre els 23 i els 24 graus i el sol treurà poc el cap. El dissabte seguirà amb la mateixa tònica, a l'igual que el diumenge.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: