Mossos detenen un home a la plaça del Pi de Bellaterra

by | juny 18, 2018 | Successos

Imatge d'arxiu d'un vehicle de mossos

Imatge d'arxiu d'un vehicle de mossos | Artur Ribera

 

 

Mossos d'Esquadra i Policia Local de Cerdanyola han detingut, aquest 18 de juny al matí, un senyor a la plaça del Pi de Bellaterra

 

L'home hauria empentat a una senyora que passejava pel carrer Serafí Pitarra i, un cop a terra, li hauria robat la bossa de mà. A la zona hi havia agents de paisà en el marc d'un dispositiu especial d'investigació. Els agents l'han pogut detenir quan es disposava a agafar el tren, ja que la descripció de l'assaltant coincidia amb la que havia fet la víctima. Tots els objectes personals s'han pogut recuperar entre els quals figuraven targetes de crèdit, telèfon mòbil etc.

 

Fins a la plaça s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra identificats i també altres patrulles de paisà. La víctima s'ha desplaçat a l'hospital i en aquests moments s'està pendent de la seva evolució.

 

 

Cruïlla amb el carrer Serafí Pitarra

Cruïlla amb el carrer Serafí Pitarra | G. Maps

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: