El temps estiuenc s’imposarà en els pròxims dies

by | juny 18, 2018 | Méteo

 

La parròquia de la Santa Creu de Bellaterra en un dia d'estiu

La parròquia de la Santa Creu de Bellaterra en un dia d'estiu | Laia TR

 

 

El solstici d'estiu ja és a tocar i les temperatures de les pròximes hores ho fan entreveure. El meteoròleg Francesc Mauri preveu que el temps estiuenc s'imposarà en els pròxims dies. Tot i que no es viurà una calor intensa, sinó més aviat moderada, el dilluns, el dimarts, el dimecres i el dijous estaran marcats per la presència del sol i l'ambient càlid. Durant els migdies és probable que hi hagi alguna pinzellada de núvols prims, que no afectaran a les temperatures ni a la calor.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: