L’AP-7 i l’AP-2 deixaran de ser vies de pagament l’any 2021

by | juny 19, 2018 | Societat

 

Peatge de La Roca del Vallès

Peatge de La Roca del Vallès | Google Maps

 

Els trams de les autopistes catalanes AP7 i A2 deixaran de ser vies de pagament l'any 2021. Així ho ha anunciat el Ministre de Foment, José Luís Ábalos, qui ha explicat que, un cop finalitzin les concessions, el juliol del 2021, no es renovaran i passaran a ser vies lliures de peatges. A banda d'aquestes dues autopistes de concessió de l'Estat (l'AP7 i l'AP2), hi ha dues més de la Generalitat, la C-32 (Maresme) i la C-33 (Mollet) que estan en mans d'Abertis i que segons l'executiu català també quedaran lliures de peatges.

  

  

El tram de l'AP-7 figura entre els que més volum d'usuaris registra actualment, amb uns 41.672 i 49.736 vehicles diaris. Per la seva banda, l'AP-2 comptabilitza uns 10.135 usuaris diaris.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: