Peatge de La Roca del Vallès
Peatge de La Roca del Vallès | Google Maps

 

Els trams de les autopistes catalanes AP7 i A2 deixaran de ser vies de pagament l'any 2021. Així ho ha anunciat el Ministre de Foment, José Luís Ábalos, qui ha explicat que, un cop finalitzin les concessions, el juliol del 2021, no es renovaran i passaran a ser vies lliures de peatges. A banda d'aquestes dues autopistes de concessió de l'Estat (l'AP7 i l'AP2), hi ha dues més de la Generalitat, la C-32 (Maresme) i la C-33 (Mollet) que estan en mans d'Abertis i que segons l'executiu català també quedaran lliures de peatges.

  

  

El tram de l'AP-7 figura entre els que més volum d'usuaris registra actualment, amb uns 41.672 i 49.736 vehicles diaris. Per la seva banda, l'AP-2 comptabilitza uns 10.135 usuaris diaris.