Agafa el TOT Cerdanyola amb notícies de Bellaterra a l’interior!

by | juny 20, 2018 | Societat

 
La portada del TOT 1544

La portada del TOT 1544 | TOT Cerdanyola

 

 
 

La revista gratuïta i setmanal en paper TOT Cerdanyola ja ha arribat a Bellaterra, com cada dijous. Agafa'l si el veus per la plaça del Pi o mira'l digitalment aquí.

 

La portada del TOT Cerdanyola d’aquesta setmana té el foc i la tradició com a protagonistes. Cerdanyola rebrà la Flama del Canigó i celebrarà la revetlla de Sant Joan amb una gran festa al parc de Can Xarau. Aquest número també repassa el programa de Festa Major del barri Banús-Bonasort i recorda els millors moments de la festa de cloenda de la Quinzena de la Gent Gran i de la Festa Major de Les Fontetes.

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: