Bombers apaguen un petit incendi en un camp de conreu

by | juny 21, 2018 | Cerdanyola

 

Part del Torrent del Bosc

Part del Torrent del Bosc | G. Maps

 

 

Dos vehicles dels Bombers de la Generalitat han apagat, el 21 de juny, un petit incendi produit a la zona del Torrent del Bosc a Cerdanyola del Vallès. Les dues dotacions han actuat a les 11.38 h apagant per complet el foc.

 

 

En l'incendi, han cremat rostolls d'un camp de conreu al Torrent del Bosc, una àrea de Cerdanyola molt propera a Sant Cugat del Vallès. A la zona també s'han desplaçat dotacions de la Policia Local de Sant Cugat i de Protecció Civil del mateix municipi.

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: