Bombers apaguen un petit incendi en un camp de conreu

by | juny 21, 2018 | Cerdanyola

 

Part del Torrent del Bosc

Part del Torrent del Bosc | G. Maps

 

 

Dos vehicles dels Bombers de la Generalitat han apagat, el 21 de juny, un petit incendi produit a la zona del Torrent del Bosc a Cerdanyola del Vallès. Les dues dotacions han actuat a les 11.38 h apagant per complet el foc.

 

 

En l'incendi, han cremat rostolls d'un camp de conreu al Torrent del Bosc, una àrea de Cerdanyola molt propera a Sant Cugat del Vallès. A la zona també s'han desplaçat dotacions de la Policia Local de Sant Cugat i de Protecció Civil del mateix municipi.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: