Jordi Fau: “la nostàlgia no ens pot distreure de les necessitats actuals del Club”

by | juny 21, 2018 | L'Entrevista

Jordi Fau, president del Club Bellaterra, a les instal·lacions del Club

Jordi Fau, president del Club Bellaterra, a les instal·lacions del Club | Cedida

 

 

Jordi, l'última publicació mensual en paper que es va repartir a totes les cases i comerços de Bellaterra, el Tot Bellaterra – mitjà de comunicació de Tot Edition S.L. – comenta diferents qüestions sobre la situació del Club.

  

La veritat és que hem anat veient notícies sobre El Club Bellaterra darrerament. El mes de març sortia publicat al mateix mitjà, – i com és habitual, sense signar – una primera notícia que deia que “el Club passava per un moment delicat a nivell financer”.

  

Ja el maig, i arran d'un comunicat vostre també publicat a BellaterraDiari, Tot Edition publicava que el Club havia sortit a subhasta. La notícia, però, incloïa diferents imprecisions i ha generat polèmica dins el Club pel fet que “ningú els ha contactat per elaborar-la”.

 

  

Jordi, què ha passat?

  

Sí. Des de la Junta Directiva del Club Bellaterra creiem necessari aclarir diferents articles apareguts al Tot Bellaterra i a Bellaterra.cat, que contenen informacions falses.

  

D'entrada cal dir que en cap moment aquests mitjans s'han dirigit a nosaltres per demanar-nos informació. Per tant, es tracta de continguts sense contrastar, dels que, a més, en desconeixem l'autor.

 

 

La notícia de maig adjunta fotografies i diu que la Junta Directiva està formada per tu mateix com a president, l'Àlvar Roda com a vicepresident i en Jordi Tardós com a conseller. És correcte?

  

Ni l'un ni l'altre ja no formen part de la Junta actual. Des del començament de la meva presidència l'any 1999, hem tingut 5 juntes directives amb un total de 25 diferents membres i no entenem per què es parla exclusivament d'aquestes dues persones, que van deixar el càrrec fa més d'un any.

 

no entenem per què es parla exclusivament d'aquestes dues persones, que van deixar el càrrec fa més d'un any.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

ENTREVISTA | Albano-Dante Fachin: “La feina de les assemblees locals és el que ens fa forts”

ENTREVISTA | Albano-Dante Fachin: “La feina de les assemblees locals és el que ens fa forts”

El periodista, activista i polític català Albano-Dante Fachin visitarà Bellaterra aquest dijous en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra. Des de Bellaterra Diari, hem parlat prèviament amb ell en una petita entrevista que ens permetrà reflexionar sobre el rol que tenen els petits municipis o els mitjans locals en el moviment independentista, en un context de pandèmia

ENTREVISTA | Parlem amb Joan Carles Riba, el nou president del Cercle Sabadellès

ENTREVISTA | Parlem amb Joan Carles Riba, el nou president del Cercle Sabadellès

El bellaterrenc Joan Carles Riba és el nou president del Cercle Sabadellès, el club esportiu i social que aglutina al voltant de 4.600 socis,  328 dels quals són bellaterrencs. Va ser ahir, dijous, quan va prendre possessió del càrrec, després d’una acaparadora victòria en les darreres eleccions celebrades el passat dissabte

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: