Els veïns de la BV-1414 també reclamen mesures

by | juny 21, 2018 | Societat

Trànsit passant per la via al centre de Bellaterra

Trànsit passant per la via al centre de Bellaterra | Cedida

 

 

  

  

Un grup de veïns de “la part baixa de Bellaterra” ha començat una campanya de recollida de signatures perquè es reguli el trànsit de la carretera BV-1414, que creua per dins la població. Sobretot, el grup demana “solucions eficaces” per tal de resoldre els “desorbitats índexs” de trànsit de la via.

 

 

  

  

Els veïns tenen la sensació que han estat “deixats de la mà de Déu” – tant sigui per l'Ajuntament, l'EMD, la Diputació o la Unió de Veïns, segons exposen – i demanen “una solució a l'òrgan competent”. Concretament, la seva demanda és “pacificar la BV-1414“, ja que argumenten que pateixen “tots els efectes negatius associats al pas de la carretera pel centre de Bellaterra: pol·lució, soroll, perill, l'efecte tall, etc.”

 

 

  

  

La setmana vinent el grup aportarà el primer paquet de signatures a l'Ajuntament de Cerdanyola – que ara mateix es compten en diverses desenes -, juntament amb una carta dirigida a l'alcalde, Carles Escolà.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: