El temps previst per la revetlla i el cap de setmana

by | juny 22, 2018 | Méteo

 

Un dia assolellat a Bellaterra

Un dia assolellat a Bellaterra | Laia TR

 

 

 

 

Aquest cap de setmana comença l'estiu amb calor al Vallès Occidental, tot i que aquesta no serà tan marcada com en els dies anteriors per la presència d'alguns núvols. Les temperatures se situaran per sobre dels 30 graus en gran part de la comarca. El meteoròleg Francesc Mauri pronostica una revetlla de Sant Joan sense precipitacions i amb temperatures suaus. 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: