Un incendi afecta dos vehicles i dues finques al centre de Cerdanyola

by | juny 22, 2018 | Cerdanyola

 

Els Bombers durant l'extinció de l'incendi a Cerdanyola

Els Bombers durant l'extinció de l'incendi a Cerdanyola | Bombers

 

 

  

Els Bombers de la Generalitat van extingir un incendi, el 21 de juny a la tarda, al carrer Mare de Déu del Pilar a Cerdanyola del Vallès. El foc va afectar la tanca de dues finques i dos vehicles que estaven estacionats a la zona.

 

 

Per apagar l'incendi, s'hi van desplaçar sis dotacions de Bombers al carrer afectat, pròxim al centre de la ciutat. Durant les tasques d'extinció, els Bombers van rescatar sans i estalvis quatre gossos de l'interior d'una de les finques.

 

Un cop apagat el foc, tres dotacions es van mantenir a la zona per remullar l'àrea afectada.

 

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: