Un carril tallat a l’AP-7 a Sant Cugat per un accident

by | juny 25, 2018 | Sant Cugat

 

Talls a l'AP-7 al seu pas per Sant Cugat

Talls a l'AP-7 al seu pas per Sant Cugat | Twitter

 

 

Un accident a l'AP-7 en el seu pas per Sant Cugat està provocant retencions de més de cinc quilòmetres a l'autopista des de Barberà i en direcció a Tarragona. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, l'accident ha obligat a tallar un carril a Sant Cugat en direcció sud poc després de les nou del matí d'aquest dilluns, 25 de juny.

 

 

Més endavant, més informació.

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: