Últims dies per sol·licitar l’ajut de pagament del lloguer

by | juny 25, 2018 | Cerdanyola

La convocatòria d'ajuts al lloguer MIFO estarà oberta fins al 29 de juny

La convocatòria d'ajuts al lloguer MIFO estarà oberta fins al 29 de juny | Arxiu

 

 

El 19 de maig es va obrir el termini per a presentar les sol·licituds per l'ajut al pagament del lloguer MIFO (Ministeri de Foment) per a l'any 2018. La convocatòria estarà oberta fins el 29 de juny.

 

Aquest ajut pel lloguer MIFO està destinat a persones titulars d'un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. 

 

Per poder accedir aquest ajut cal:

– Acreditar la residència legal a Catalunya.

– Que l'import del lloguer no sigui superior a 600€ mensuals. En el cas de les famílies nombrosos s'incrementa fins a que s'incrementa fins a 900€

– Que els pagaments dels rebuts de lloguer s'hagin fet mitjançant la intervenció d'una entitat financera (ingrès en compte, domiciliació bancària o transferència) o ve amb un rebut emès per un administrador de finques

– Que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l'any 2018.

 

L'ajut es dona per a l'any de la convocatòria. Quant a l'import de l'ajut, és del 40% de l'import del lloguer amb un màxim de 2.400€. Si el contracte està vigent o signat l'any 2018 serà d'un màxim de 200€ al mes pel total de mensualitats que tingui vigència el contracte de lloguer.

Per més informació, us podeu adreçar a l'Oficina Local d'Habitatge de Cerdanyola del Vallès (carrer de Lluís Companys, 1). També podeu resoldre dubtes escrivint al correu electrònic info.habitatge@cerdanyola.cat o trucant el telèfon 935.80.88.88. L'horari d'atenció al públic de l'Oficina Local d'Habitatge és de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: