Andana de Sabadell a l'estació de Bellaterra
Andana de Sabadell a l'estació de Bellaterra | LAIA TR

 

 

El servei del Metro del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s’interromp aquest  25 de juny i s'allargarà fins el 10 de setembre, entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia.

 

FGC indica que aquests canvis venen obligats per obres de millora a la infraestructura que afecta a la línia de les estacions de Bellaterra i la UAB prop nostre. FGC oferirà un servei d’autobús substitutori en els trams· afectats per garantir la mobilitat dels viatgers

 

Més endavant, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia per diferents millores en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

 

Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Sant Cugat; entre Can Feu/Gràcia i Sabadell Parc del Nord, i entre Hospital General i Terrassa Nacions Unides funcionarà sense interrupcions tant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.