Els ferrocarrils estaran tallats fins el 10 de setembre

by | juny 25, 2018 | Societat

Andana de Sabadell a l'estació de Bellaterra

Andana de Sabadell a l'estació de Bellaterra | LAIA TR

 

 

El servei del Metro del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s’interromp aquest  25 de juny i s'allargarà fins el 10 de setembre, entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia.

 

FGC indica que aquests canvis venen obligats per obres de millora a la infraestructura que afecta a la línia de les estacions de Bellaterra i la UAB prop nostre. FGC oferirà un servei d’autobús substitutori en els trams· afectats per garantir la mobilitat dels viatgers

 

Més endavant, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia per diferents millores en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

 

Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Sant Cugat; entre Can Feu/Gràcia i Sabadell Parc del Nord, i entre Hospital General i Terrassa Nacions Unides funcionarà sense interrupcions tant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: