ERC demanarà a l’Ajuntament que “lideri les actuacions a la BV-1414”

by | juny 26, 2018 | Política

Tram de la BV-1414 a Bellaterra

Tram de la BV-1414 a Bellaterra | ERC
 

 

 

  

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Cerdanyola demanarà a l'Ajuntament que “lideri actuacions a la carretera BV-1414“, que creua la zona urbana de Bellaterra unint la B30 amb la C58.

 

 

  

  

En concret, els republicans requereixen que l'Ajuntament reprengui el projecte d'actuacions que ells mateixos van elaborar quan formaven part del govern cerdanyolenc. En suma, hi van ser 8 mesos, des de l'abril del 2016 al gener del 2017.

 

 

  

  

Amb tot, argumenten que aquell projecte finalment “no va ser executat per la sortida de govern“, i ha fet que, passat el temps, “la BV-1414 segueixi sent una font de problemes i incomoditats pels veïns i veïnes de Bellaterra“.

 

 

  

  

La petició la presentaran, juntament amb altres mocions, al ple de juny de l'Ajuntament de Cerdanyola, que se celebrarà el 28 del mateix mes. En el text de la proposta, ERC aposta per la “cooperació institucional” i sostè que “el treball conjunt pot materialitzar-se en mesures palpables i directes per a la ciutadania”.

 

 

  

  

Pel que fa a l'EMD, li demana que faci propostes a la Diputació de Barcelona – l'actual titular de la via – “per implementar mesures, com l'administració més coneixedora de la realitat propera”. Encara dins el llistat de peticions, reclamarà “celeritat” a la Diputació, per tal que apliquin totes les actuacions acordades – vinguin d'on vinguin les propostes – i que aquestes siguin explicades als veïns i veïnes de Bellaterra.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: