L'ajut es podrà demanar fins al 16 d'agost
L'ajut es podrà demanar fins al 16 d'agost | Unsplash

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha obert el termini per demanar les prestacions d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). Les peticions es podran presentar fins al 16 d'agost. 

 

A Cerdanyola del Vallès, els tràmits es podran fer per dues vies: presencialment a l'Oficina d'Afers Socials i Famílies (c/ Sant Antoni, 36) o per Internet, al web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

 

Aquesta prestació es convoca anualment i pretén contribuir a les despeses que generen la compra de productes i actuacions per promoure l'autonomia de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. En concret, l'ajut contempla prestacions per a la mobilitat i transport, per a l'autonomia personal i la comunicació i productes de suport per a persones amb discapacitat física, intel·lectual o derivada de salut mental. 

 

Tot i que l'ajut inclou prestacions a l'accessibilitat per adquirir productes de suport de fàcil instal·lació a la llar, no es contemplen obres en habitatges. 

 

Aquí pots trobar el formulari de sol·licitud del PUA.

 

Aquí pots consultar el catàleg d'ajudes del PUA.