Obert el termini per demanar prestacions d’atenció social a persones amb discapacitat

by | juny 26, 2018 | Societat

 

L'ajut es podrà demanar fins al 16 d'agost

L'ajut es podrà demanar fins al 16 d'agost | Unsplash

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha obert el termini per demanar les prestacions d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). Les peticions es podran presentar fins al 16 d'agost. 

 

A Cerdanyola del Vallès, els tràmits es podran fer per dues vies: presencialment a l'Oficina d'Afers Socials i Famílies (c/ Sant Antoni, 36) o per Internet, al web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

 

Aquesta prestació es convoca anualment i pretén contribuir a les despeses que generen la compra de productes i actuacions per promoure l'autonomia de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. En concret, l'ajut contempla prestacions per a la mobilitat i transport, per a l'autonomia personal i la comunicació i productes de suport per a persones amb discapacitat física, intel·lectual o derivada de salut mental. 

 

Tot i que l'ajut inclou prestacions a l'accessibilitat per adquirir productes de suport de fàcil instal·lació a la llar, no es contemplen obres en habitatges. 

 

Aquí pots trobar el formulari de sol·licitud del PUA.

 

Aquí pots consultar el catàleg d'ajudes del PUA.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: