Fotograma del documental
Fotograma del documental | Amnistia Internacional Cerdanyola-Sant Cugat

 

 

La secció d'Amnistia Internacional de Cerdanyola-Sant Cugat celebrarà el 40è aniversari de l'organització a Espanya amb la projecció gratuïta del documental “Grietas” el 29 de juny. L'audiovisual està produït per Mediapro i relata cinc històries reals que han lluitat i lluiten contra les injustícies.

 

El títol del documental, “Grietas”, fa referència a les esquerdes en els drets humans que “persones corrents tracten de reparar amb el seu impuls, determinació i escassos recursos”.

 

La projecció del documental es farà el divendres 29 de juny a les 18 h a la Casa de la Cultura de Sant Cugat. L'entrada és gratuita però s'haurà de descarregar previament al web d'Amnistia Internacional. Durant l'acte, també se servirà coca i cava i actuarà la coral “Cantem les 40“.

 

Cartell de la projecció del documental Grietas
Cartell de la projecció del documental Grietas | Amnistia Internacional Cerdanyola-Sant Cugat

 

 

Tot seguit pots veure el trailer del documental: