Vols treure’t el carnet teòric abans de l’estiu? 

  

  

Aprofita el nou curs intensiu teòric que farà l'Autoescola Campus, ubicada al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Bellaterra Si t’interessa, no t'ho pensis més i apunta’t al 93 580 48 20 o per whatsapp al 633 063 331

 

 

“Una autoescola que ensenya a viure”

 

L’Autoescola Campus (AE Campus) és una empresa amb més de 40 d’experiència ubicada en ple campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Bellaterra. 

 

Destaca per la qualitat de les seves classes que permet treure’s diversos carnets de conduir de la forma més còmode pels alumnes, amb un bon seguiment i al millor preu de mercat.

 

L’AE Campus destaca per l’acompanyament als alumnes, la motivació, les ganes de superació i la il·lusió. Ara, fa un esforç per adaptar-se a les noves tecnologies i mantenir la posició de lideratge, no només pels estudiants de la UAB, sinó també pels habitants de Bellaterra i el Vallès.