Bombers i Policia Local rescaten persones atrapades per la pluja al camí de Can Catà

by | juny 29, 2018 | Cerdanyola

 

Pluja a la plaça de l'Abat Oliba

Pluja a la plaça de l'Abat Oliba | Ainhoa Santin

 

 

  

Les intenses pluges que van caure el 28 de juny van fer que la Policia Local de Cerdanyola i els Bombers de la Generalitat actuessin en diversos punts de la ciutat. Durant la tarda, es van atendre cinc serveis per alarmes activades, una d'elles a l'Escola Bellaterra, coneguda com “L'Escoleta“. 

  

Des de la Policia Local de Cerdanyola, informen que durant la tarda del 28 de juny, van rescatar diverses persones al camí de Can Catà, amb l'ajuda dels Bombers, que havien quedat atrapades per la crescuda de la riera de Sant Cugat.

  

  

La resta d'actuacions no van tenir afectacions a les persones. Els serveis d'emergències i seguretat van atendre cinc serveis per alarmes activades a l'institut Pere Calders, a les escoles Turó de Guiera i Bellaterra, a la piscina de les Fontetes i al magatzem de la brigada del carrer del Remei. Per una altra banda, els serveis de neteja de l'Ateneu van atendre la inundació als baixos de l'edifici. 

  

  

La pluja també va provocar que s'aixequessin tapes del clavegueram a l'avinguda de Roma amb Sant Ramon i també al carrer del Foment. A més, van caure branques d'arbre al carrer de Santa Anna, al passeig de Cordelles i al carrer de la Misericòrdia.

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: