Bombers i Policia Local rescaten persones atrapades per la pluja al camí de Can Catà

by | juny 29, 2018 | Cerdanyola

 

Pluja a la plaça de l'Abat Oliba

Pluja a la plaça de l'Abat Oliba | Ainhoa Santin

 

 

  

Les intenses pluges que van caure el 28 de juny van fer que la Policia Local de Cerdanyola i els Bombers de la Generalitat actuessin en diversos punts de la ciutat. Durant la tarda, es van atendre cinc serveis per alarmes activades, una d'elles a l'Escola Bellaterra, coneguda com “L'Escoleta“. 

  

Des de la Policia Local de Cerdanyola, informen que durant la tarda del 28 de juny, van rescatar diverses persones al camí de Can Catà, amb l'ajuda dels Bombers, que havien quedat atrapades per la crescuda de la riera de Sant Cugat.

  

  

La resta d'actuacions no van tenir afectacions a les persones. Els serveis d'emergències i seguretat van atendre cinc serveis per alarmes activades a l'institut Pere Calders, a les escoles Turó de Guiera i Bellaterra, a la piscina de les Fontetes i al magatzem de la brigada del carrer del Remei. Per una altra banda, els serveis de neteja de l'Ateneu van atendre la inundació als baixos de l'edifici. 

  

  

La pluja també va provocar que s'aixequessin tapes del clavegueram a l'avinguda de Roma amb Sant Ramon i també al carrer del Foment. A més, van caure branques d'arbre al carrer de Santa Anna, al passeig de Cordelles i al carrer de la Misericòrdia.

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: