A favor del “treball en equip” per donar sortides a la problemàtica de la BV-1414

by | juny 29, 2018 | Política

La carretera B-1414 al seu pas per Bellaterra, davant l'estació

La carretera B-1414 al seu pas per Bellaterra, davant l'estació | Laia TR

 

 

Tots els grups polítics del plenari de Cerdanyola van votar, el 28 de juny, que sigui l'Ajuntament de Cerdanyola qui s'encarregui de “liderar les actuacions necessàries” a la carretera BV-1414 al seu pas per Bellaterra. Totes les peticions les faria a la Diputació de Barcelona – actual propietària de la via – amb també propostes de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra.

 

  

A més, el govern de Cerdanyola també es va comprometre a recuperar un projecte d'actuacions a la carretera, ja pactat – però encara no redactat ni executat – per la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un acord polític al qual va arribar ERC amb la Diputació de Barcelona, quan el grup municipal formava part del govern cerdanyolenc – de l'abril del 2016 al gener del 2017.

  

  

Fa prop d'un mes, l'Ajuntament va tornar a donar la seva negativa perquè l'EMD tingués la titularitat de la carretera. Durant el ple, la regidora republicana, Elizabeth Pasamonte, argumentava: “volem que es compleixi l'acord polític que vam assolir amb la Diputació de Barcelona, ara fa ja gairebé més d'un any, perquè es redacti i s'executi, amb la màxima celeritat, el projecte d'actuacions previst per pacificar la via”.

  

  

 

A més, aquest projecte hauria de considerar totes aquelles demandes “que l'EMD de Bellaterra pugui aportar en la redacció del projecte i presentant-lo abans a tots els veïns i veïnes de Bellaterra“. El punt es va debatre arran d'una moció proposada per ERC Cerdanyola que posava l'accent en el “treball en equip” entre institucions per solucionar “una demanda dels veïns”.

 

Vista general del ple de juny abans que arribés el president de l'EMD

Vista general del ple de juny abans que arribés el president de l'EMD | Cerdanyola.info

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: