Cerdanyola ja té pressupost pel 2018 després de modificar el del 2017

by | juny 30, 2018 | Política

Vista general de tots els regidors durant el ple extraordinari del 30 de juny

Vista general de tots els regidors durant el ple extraordinari del 30 de juny | Laia TR

 

 

Aprovat amb els vots a favor de Compromís per Cerdanyola (CxC), el Partit Demòcrata (PDeCAT), Esquerra Republicana (ERC), el regidor no adscrit i l'abstenció d'Iniciativa Esquerra Unida (ICVEUiA), Cerdanyola ja té pressupost pel 2018.

  

  

Aquest ha tirat endavant el 30 de juny a partir de dues modificacions de crèdit – una corrent i l'altra d'inversions – amb un total de 10,8 milions d'euros pel que fa a les inversions que es destinaran, a grans trets, “a qüestions que s'havien de solucionar des de fa temps”, moltes d'elles relatives a l'espai públic cerdanyolenc.

  

  

El govern municipal ha triat aquesta fórmula basada en la modificació del pressupost de l'any anterior perquè, el ple – força dividit i sense grans majories – no hagi de votar a favor d'un nou pressupost, acte que té la simbologia de donar suport al govern format per 5 regidors. El pressupost del 2017 ja va arribar al consistori cerdanyolenc, el febrer de l'any passat, vinculat a una qüestió de confiança en l'alcalde. Donat el poc acord entre tots els grups, Escolà es va posar a disposició de l'oposició perquè presentés una moció de censura i nou candidat a alcalde. Finalment l'acord a l'oposició no va arribar i Escolà va continuar a l'alcaldia amb el pressupost que proposava aprovat.

  

  

Segons ha expressat el govern, aquesta primera setmana de juliol ja començaran a materialitzar-se les inversions, “no les primeres que fa el govern, sinó un increment per a moltes matèries que hem estat treballant després de fer estudis als barris”. Així s'expressava el regidor d'Urbanisme, Ivan González qui explicava que, entre altres, s'incidirà en l'artèria principal de Montflorit, la zona de la Martinica, les obres als carrers de Canaletes o a l'avinguda Roma. El govern cerdanyolenc també destinarà una gran partida a la compra d'habitatge per ampliar el parc municipal.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: