A Taller de Viatges  ja fa dies que pensem en l'estiu i en les millors vacances pels bellaterrencs. Quines han estat, per això, les destinacions més sol·licitades i exitoses fins ara?

 

Egipte: hem perdut la por

 

Dubai

 

Egipte s'ha tornat a coronar com una destinació triomfant, exòtica i amb molts anys d'història a l'avast. Aquest any el destí ha fet una embranzida en les seves vendes després d'un temps d'estancada turística anterior. 

 

Tres clàssics que no fallen mai

 

Costa Rica

 

 

Costa Rica, la Costa Oest dels Estats Units i Safaris en diferents indrets d'Àfrica. Aquestes destinacions són familiars, amb activitats per a totes les edats, segures i amb bon clima. 

 

Cuba i Vietnam, destins en pujada

 

Vietnam

 

Es tracta de dos països completament diferents, però que aquest any hem venut per un mateix públic, parelles o grups d'amics disposats a fer un viatge aventurer i amb contacte amb la gent local.

 

Sempre ens quedarà Europa

 

Romania

 

No tots els anys els nostres clients poden fer viatges molt llunyans i, per aquest motiu, Europa sempre té recursos per desconectar uns dies de la monotonia. Aquest any, Madeira i la seva ruta pels camins de l'aire ha tingut molt èxit.

Països de l'est com Romania o Bulgària també han cridat l'atenció a un tipus de públic que ja coneix les destinacions més comunes d'Europa

 

Taller de Viatges

 

Adreça: plaça del Pi, 3 08193 Bellaterra, Cerdanyola del Vallès

Telèfon935 92 99 36

Horari: de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 20 h  

Web: www.tallerdeviatges.com

Email: info@tallerdeviatges.com

Facebook: www.facebook.com/tallerdeviatges/

Instagramwww.instagram.com/tallerdeviatges/