Camí d'accés a la Via Verda del Vallès, coneguda com a Camí Verd
Camí d'accés a la Via Verda del Vallès, coneguda com a Camí Verd | G. Maps

 

 

La nit de divendres 29 a dissabte 30 de juny van entrar a robar en dues cases contigües de Bellaterra, pròximes al Camí Verd. Els propietaris d'ambdós domicilis es trobaven dormint al pis de dalt i els lladres van entrar per la planta baixa.

  

  

El primer domicili, malgrat disposar d'alarma, no la tenia connectada i així va ser com, sense que la família sentís res, es van endur ordinadors, discs durs i objectes petits de valor que es trobaven a la planta baixa. La mateixa família ja va patir un robatori el setembre de l'any passat, tot i que, en aquella ocasió els propietaris no es trobaven a casa i van accedir pel pis de dalt.

  

  

El delicte va passar entre la 01 h i les 06 h del matí, moment en el qual se'n van adonar.

  

  

En la mateixa nit també van entrar a robar en una segona casa, contigua a la primera. En aquest cas, els delinqüents van poder accedir-hi a través del garatge i sense forçar res, ja que van trobar una clau de reserva dins el cotxe, obert dins la finca.

  

  

La segona família tampoc va adonar-se de la presència d'intrusos i els objectes sostrets van ser diners i dispositius electrònics.

 

 

Es tracta d'un dels primers robatoris durant l'època estival i des de Mossos d'Esquadra recomanen no deixar claus de reserva dins els vehicles i connectar l'alarma sempre que se'n disposi. La previsió és accentuar el dispositiu de seguretat a Bellaterra amb més patrulles, agents de paisà i controls de pas. No obstant això, cal seguir sempre tots els consells de seguretat. Consulta'ls aquí