Es manté la calor durant els primers dies de la setmana

by | jul. 2, 2018 | Méteo

 

Dia de calor en un carrer de Bellaterra

Dia de calor en un carrer de Bellaterra | Laia TR

 

 
 

 

 

La setmana començarà igual que va acabar l'anterior: amb calor i temperatures pròpies de l'estiu. Des del dilluns 2 de juliol i, com a mínim, fins al dijous 5 de juliol, la calor continuarà sent protagonista en el clima. Si bé és cert que durant la tarda i la nit del dilluns pot aparèixer alguna nuvolada provinent del Pirineu, Francesc Mauri descarta que hi hagi ruixats. De la mateixa manera, fins al dijous, durant les tardes pot aparèixer algun núvol, que no provocarà, en principi, precipitacions.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: