Quinze partits i entitats organitzen un Sopar Groc en favor dels presos polítics

by | jul. 2, 2018 | Cerdanyola

 

Llaços grocs a Bellaterra

Llaços grocs a Bellaterra | Laia TR

 

 

Un total de quinze entitats i partits polítics de Cerdanyola del Vallès, han organitzat un Sopar Groc el divendres 6 de juliol en favor dels presos polítics. L'esdeveniment comptarà amb l'assistència de Diana Riba, dona de Raül Romeva, i començarà a les 20.30 h al Parc dels Pinetons.

 

Els tiquets pel sopar tenen un preu de 15 euros i la recaptació anirà destinada a l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), creada per les famílies dels consellers i líders independentistes a la presó o a l'exili. Durant el sopar actuarà el grup de música local Cronopios

 

Les entitats i formacions polítiques convocants són: PDeCAT, Junts per Catalunya, Òmnium Cultural, MES, La Forja Cerdanyola, Jovent Republicà de Cerdanyola, EUA, ERC, Compromís per Cerdanyola, CUP, CDR Cerdanyola, ANC, Som Alternativa, La Solidaria Catering social i Moviment Alternatiu de Montflorit.

 

Cartell del Sopar Groc del 6 de juliol

Cartell del Sopar Groc del 6 de juliol | Cedit

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: