Llaços grocs a Bellaterra
Llaços grocs a Bellaterra | Laia TR

 

 

Un total de quinze entitats i partits polítics de Cerdanyola del Vallès, han organitzat un Sopar Groc el divendres 6 de juliol en favor dels presos polítics. L'esdeveniment comptarà amb l'assistència de Diana Riba, dona de Raül Romeva, i començarà a les 20.30 h al Parc dels Pinetons.

 

Els tiquets pel sopar tenen un preu de 15 euros i la recaptació anirà destinada a l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), creada per les famílies dels consellers i líders independentistes a la presó o a l'exili. Durant el sopar actuarà el grup de música local Cronopios

 

Les entitats i formacions polítiques convocants són: PDeCAT, Junts per Catalunya, Òmnium Cultural, MES, La Forja Cerdanyola, Jovent Republicà de Cerdanyola, EUA, ERC, Compromís per Cerdanyola, CUP, CDR Cerdanyola, ANC, Som Alternativa, La Solidaria Catering social i Moviment Alternatiu de Montflorit.

 

Cartell del Sopar Groc del 6 de juliol
Cartell del Sopar Groc del 6 de juliol | Cedit