S’acosta la Nit d’Havaneres amb els grups “l’Empordanet” i “Els Cremats”

by | jul. 3, 2018 | Cerdanyola

Nit d'Havaneres de l'any passat

Nit d'Havaneres de l'any passat | Cerdanyola.info

 

L'estiu a Cerdanyola del Vallès sona al ritme de les Havaneres. La 34 edició de la Nit d'Havaneres arribarà el diumenge 15 de juliol amb l'actuació dels grups de l'Empordanet i Els Cremats a la plaça de l'Abat Oliba.

 

A les 22.00 h començarà el primer concert de la veu de l'Empordanet, grup que recupera les cançons dels vells cantaires del litoral gironí amb un repertori reflectant la renovació generacional i el desig d'innovació. A la mitja part es podrà calmar la set amb el clàssic Cremat de Rom. A partir de les 23.00 h, cantaran Els Cremats, banda formada el 1996 en l'ambient de la música popular de les havaneres i de les tavernes trencant els tòpics conservadors que es dóna tradicionalment a l'Havanera.

 

La Nit finalitzarà amb dos temes interpretats alhora per les dues agrupacions convidades a l'edició d'enguany.

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: