Pastilla d'aparcament davant d'alguns comerços a la plaça del Pi de Bellaterra
Pastilla d'aparcament davant d'alguns comerços a la plaça del Pi de Bellaterra | Laia TR

 

 

Sobretot comerciants però també veïns de Bellaterra han mostrat la seva preocupació pel poc aparcament que hi ha al llarg del dia davant dels comerços de la plaça del Pi.

 

   

Els comerciants sostenen que aquesta problemàtica s'ha accentuat d'un any ençà i els ha suposat una baixada dels seus clients habituals, que deixen de venir per la dificultat que suposa aparcar a Bellaterra. A més, molts dels vehicles estacionats no es mouen al llarg de tot el dia, impedint que l'aparcament davant l'única àrea comercial de Bellaterra sigui rotatiu.

 

  

Des de la Farmàcia Marta Caus afirmen que molts dels seus clients són gent gran i es troben amb dificultats de mobilitat, fet que no els possibilita “aparcar lluny i venir caminant”. Per la seva banda, el Club Bellaterra també ha notat “una baixada de clients per culpa del pàrquing”, fins i tot d'usuaris “que s'han desapuntat del club esportiu”.