Comença la Mostra Internacional de Dansa de Cerdanyola

by | jul. 4, 2018 | Cerdanyola

L'esbart de Sant Marçal durant una actuació

L'esbart de Sant Marçal durant una actuació | Lali Álvarez

 

Les danses popular arreu del món es podran veure a Cerdanyola del Vallès del 4 al 8 de juliol. Torna, un any més, la Mostra Internacional de Dansa que organitza l'Esbart de Sant Marçal. 

 

L'edició d'enguany comptarà amb la participació de quatre grups de dansa internacional: Entidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras, Grup Arc-En-Ciel de Suïssa, Kève Folk d'Hongria i Perú Ritmos y Costumbres. A més, també actuaran entitats locals com la Casa de Andalucía, la Casa d'Aragó, la Irmandade Galega, Batúcamela i l'Esbart de Sant Marçal.

 

El programa de la Mostra de Dansa d'enguany començarà el 4 de juliol a les 20 h a la plaça de l'Abat Oliba amb les actuacions d'obertura de la Mostra. Serà l'estrena de l'Entidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras, formada per un grup de joves i adults que pretén reviuen l'art, la mitologia i els costums dels pobles dels Andes. En la primera jornada també actuaran els grups de dansa de la Casa de Andalucía, la Casa d'Aragó i l'Esbart de Sant Marçal, qui estarà present en totes les fornades d'actuacions.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: