L'esbart de Sant Marçal durant una actuació
L'esbart de Sant Marçal durant una actuació | Lali Álvarez

 

Les danses popular arreu del món es podran veure a Cerdanyola del Vallès del 4 al 8 de juliol. Torna, un any més, la Mostra Internacional de Dansa que organitza l'Esbart de Sant Marçal. 

 

L'edició d'enguany comptarà amb la participació de quatre grups de dansa internacional: Entidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras, Grup Arc-En-Ciel de Suïssa, Kève Folk d'Hongria i Perú Ritmos y Costumbres. A més, també actuaran entitats locals com la Casa de Andalucía, la Casa d'Aragó, la Irmandade Galega, Batúcamela i l'Esbart de Sant Marçal.

 

El programa de la Mostra de Dansa d'enguany començarà el 4 de juliol a les 20 h a la plaça de l'Abat Oliba amb les actuacions d'obertura de la Mostra. Serà l'estrena de l'Entidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras, formada per un grup de joves i adults que pretén reviuen l'art, la mitologia i els costums dels pobles dels Andes. En la primera jornada també actuaran els grups de dansa de la Casa de Andalucía, la Casa d'Aragó i l'Esbart de Sant Marçal, qui estarà present en totes les fornades d'actuacions.