Comença la Mostra Internacional de Dansa de Cerdanyola

by | jul. 4, 2018 | Cerdanyola

L'esbart de Sant Marçal durant una actuació

L'esbart de Sant Marçal durant una actuació | Lali Álvarez

 

Les danses popular arreu del món es podran veure a Cerdanyola del Vallès del 4 al 8 de juliol. Torna, un any més, la Mostra Internacional de Dansa que organitza l'Esbart de Sant Marçal. 

 

L'edició d'enguany comptarà amb la participació de quatre grups de dansa internacional: Entidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras, Grup Arc-En-Ciel de Suïssa, Kève Folk d'Hongria i Perú Ritmos y Costumbres. A més, també actuaran entitats locals com la Casa de Andalucía, la Casa d'Aragó, la Irmandade Galega, Batúcamela i l'Esbart de Sant Marçal.

 

El programa de la Mostra de Dansa d'enguany començarà el 4 de juliol a les 20 h a la plaça de l'Abat Oliba amb les actuacions d'obertura de la Mostra. Serà l'estrena de l'Entidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras, formada per un grup de joves i adults que pretén reviuen l'art, la mitologia i els costums dels pobles dels Andes. En la primera jornada també actuaran els grups de dansa de la Casa de Andalucía, la Casa d'Aragó i l'Esbart de Sant Marçal, qui estarà present en totes les fornades d'actuacions.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: