Ja pots agafar el TOT Cerdanyola d’aquesta setmana a Bellaterra

by | jul. 4, 2018 | Societat

 
El TOT Cerdanyola a Bellaterra

El TOT Cerdanyola a Bellaterra | Laia TR

 

 
 
 

El TOT Cerdanyola d’aquesta setmana ja ha arribat a Bellaterra i presenta una portada que mostra les arrels dels actes populars. L’Esbart de Sant Marçal és el protagonista d’una setmana que acull la Mostra Internacional de Dansa que organitza l’entitat local amb actuacions de grups d’arreu del món. Aquest número també dona protagonisme al “Tríptic de les dames”, recentment declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, i repassa l’aprovació del Pla d’Inversions per l’any 2018.

 

 

Mira el TOT en format digital aquí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: