Consells de Mossos per evitar robatoris a la llar en època de vacances

by | jul. 6, 2018 | Consells

 

En época estival, cal augmentar les mesures de seguretat a la llar

En época estival, cal augmentar les mesures de seguretat a la llar | Flickr

 

 

Amb l'arribada de l'época de vacances, els Mossos d'Esquadra recorden els consells de seguretat per evitar robatoris als domicilis. Des del cos, destaquen que durant aquesta època, s'incrementa l'ocupació de les segones residències i la desocupació dels habitatges de primera residència. Per aquest motiu, les mesures de seguretat incideixen en la prevenció i control de la delinqüència relacionada amb els robatoris en domicilis.

 

Per protegir les primeres residències desocupades, que són més vulnerables, Mossos informa que s'intensifiquen les accions policials. Així, presenten un dosier que recull totes les recomanacions i consells per mantenir la seguretat en la llar.

 

En termes generals, Mosos recorda que “en moltes ocasions, aplicar el sentit comú i posar dificultats als delinqüents per entrar a l’habitatge, fa que aquests hagin d’assumir un risc més elevat per cometre el robatori”.

 

 

Aquí pots trobar les recomanacions de seguretat al domicili. 

 

Si marxes de vacances, també cal prendre mesures de seguretat.  

 

Vols llegir més…?

Recomanacions de seguretat durant la revetlla de Sant Joan

Recomanacions de seguretat durant la revetlla de Sant Joan

Aquest 23 de juny es torna a celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan amb normalitat. Hi haurà un elevat increment de l’ús de material pirotècnic. Des de Protecció Civil de l’Ajuntament de Cerdanyola es recomana seguir les indicacions de les autoritats en el moment d’encendre fogueres i fer ús de material pirotècnic.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: