En época estival, cal augmentar les mesures de seguretat a la llar
En época estival, cal augmentar les mesures de seguretat a la llar | Flickr

 

 

Amb l'arribada de l'época de vacances, els Mossos d'Esquadra recorden els consells de seguretat per evitar robatoris als domicilis. Des del cos, destaquen que durant aquesta època, s'incrementa l'ocupació de les segones residències i la desocupació dels habitatges de primera residència. Per aquest motiu, les mesures de seguretat incideixen en la prevenció i control de la delinqüència relacionada amb els robatoris en domicilis.

 

Per protegir les primeres residències desocupades, que són més vulnerables, Mossos informa que s'intensifiquen les accions policials. Així, presenten un dosier que recull totes les recomanacions i consells per mantenir la seguretat en la llar.

 

En termes generals, Mosos recorda que “en moltes ocasions, aplicar el sentit comú i posar dificultats als delinqüents per entrar a l’habitatge, fa que aquests hagin d’assumir un risc més elevat per cometre el robatori”.

 

 

Aquí pots trobar les recomanacions de seguretat al domicili. 

 

Si marxes de vacances, també cal prendre mesures de seguretat.