Llegeix el TOT Sant Cugat a Bellaterra

by | jul. 6, 2018 | Societat

El TOT Sant Cugat a Bellaterra

El TOT Sant Cugat a Bellaterra | Laia TR

 

 

Mira'l en format digital aquí

 

La revista setmanal TOT Sant Cugat ha arribat, com cada divendres, als comerços bellaterrencs. Agafa'l o mira'l en format digital, amb notícies de Bellaterra a l'interior. 

 

A la portada, destaquen la vuitena edició del festival per a nens i nenes Petits! Grans! Llibres!, que torna aquest estiu al Claustre del Monestir i se celebrarà entre el 10 i el 13 de juliol. Organitzat per l’Institut de la Infància, aquest festival busca fomentar la lectura entre els infants i potenciar la relació entre pares i fills a través de la literatura. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web institutdelainfancia.org.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: