L’onada de calor no arribarà finalment a Bellaterra

by | jul. 9, 2018 | Mascotes

L'onada de calor es quedarà a l'est de Catalunya

L'onada de calor es quedarà a l'est de Catalunya | FOTO: Servei Meteorològic de Catalunya

 

 

L'onada de calor pronosticada per l'inici d'aquesta setmana a bona part del país finalment no arribarà ni a Bellaterra ni a la comarca del Vallès Occidental. Segons les últimes previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, el prelitoral català no es veurà afectat per l'episodi d'altes temperatures que anunciaven termòmetres pròxims als 40 graus.

 

Així, finalment l'onada de calor afectarà les comarques de ponent i de l'interior. El Meteocat preveu  que la temperatura oscil·larà entre els 28 i 32 ºC al litoral, entre els 33 i 38 ºC a ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre els 31 i 38 ºC a la resta del territori. D'altra banda, hi ha avisos de pluges per aquest 9 de juliol a la tarda en el Vallès Occidental, Moianès o el Penedès.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: