Setmana marcada per la intensificació de la calor

by | jul. 9, 2018 | Méteo

La parròquia de la Santa Creu en un dia assolellat i sense cap núvol

La parròquia de la Santa Creu en un dia assolellat i sense cap núvol | Laia TR

 

 

 

La setmana començarà amb una lleugera pujada de les temperatures a Bellaterra i al Vallès Occidental. Així ho pronostica el meteoròleg Francesc Mauri que, tot i que l'onada de calor que afectarà Catalunya no arribarà a Bellaterra, explica que durant els primers dies de la setmana entrant les temperatures seran altes, arribant a màximes d'entre 30 a 33 graus. A partir de dimecres és possible que augmentin una mica més, amb la possibilitat que el dijous hi hagi màximes de 35 graus.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: