g

 

 

 

  

AXiS és una empresa immobiliària, especialitzada en la compra venda de cases, torres i pisos en les zones de Sabadell, Bellaterra i Sant Cugat.

  

Té el seu domicili social a Bellaterra i té per objectiu prioritari,atendre els diferents àmbits del sector immobiliari, diferenciant-se en el mercat a través de la qualitat dels seus serveis.

    

A través de la experiència dels seus fundadors, compta amb una important xarxa de relacions i profunds coneixements del sector.

  

L'estructura d'AXiS és prou reduïda com per a mantenir-se àgil i flexible, però compta al mateix temps amb la capacitat necessària per a poder oferir una gestió complerta i integral.

  

El seu objectiu, esdevenir una empresa de referència en el sector per a la seva qualitat i eficàcia, no deixant mai cap client per atendre, ni cap consulta per respondre.

 

 

 

s

 

 

 

PRINCIPIS:

 

  

HONESTEDAT 

  

Les nostres valoracions son justes i reals. Els honoraris d'AXiS es refereixen a una tarifa preestablerta. Les gestions es mantenen dins de la confidencialitat. Els projectes queden reflectits en un complert dossier de documentació rigorosa.

  

  

QUALITAT

  

Al llarg de les gestions, es segueix un procés transparent entre clients i propietaris. AXiS disposa de un complert equip d'assessors legals i fiscals al seu servei. Es segueix un procés de filtratge dels potencials clients, a fi i efecte d'estalviar visites de curiosos als propietaris. Es fa un seguiment rigorós de totes les gestions, que permet una puntual informació al propietari en qualsevol moment. 

  

  

SERVEIS

  

Publicitat a través de diferents mitjans, rigorosa i fiable. Valoració gratuïta dels immobles. Assessorament sense compromís en temes immobiliaris. Gestió integral d'actius immobiliaris.

  

f

 

 

 

AXIS Gestió Immobiliària

 

Adreça: plaça del Pi 3, locals 4 i 5, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 725 44 33

E-Mail: axis@axisgi.com

Horari: de dilluns a divendres de 9:30 h a 13:30 h 

              dissabtes: visites concertades

Webwww.axisgi.com