t

 

 

 

 

El Club Bellaterra va ser la primera entitat esportiva de Bellaterra, fundada el 1934, a iniciativa de diversos veïns que volien tenir un lloc on trobar-se, fer esport i passar una bona estona. “Viure una nova joventut”.

 

 

Sent fidels a aquells emocionants inicis, l'ara Club Esportiu Bellaterra segueix sent un punt de trobada, i més que mai, una referència per a la pràctica esportiva i saludable. Les noves instal·lacions compten amb tots els recursos necessaris per esdevenir un espai dinàmic, actiu i accessible per a tothom.

Club Bellaterra from Atzucac Films on Vimeo.

 

 

 

 

 

d

 

CLUB BELLATERRA

 

Adreça: plaça del Pi 3, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 580 25 42

E-Mail: elclub@club-bellaterra.com

Webwww.club-bellaterra.com

Facebook: www.facebook.com/CLUB.BELLATERRA/

Twitter: twitter.com/clubbellaterra

Instagram: www.instagram.com/clubbellaterra/

Horari:

n