Els allotjaments turístics arriben a Bellaterra. Seran un problema?

by | jul. 10, 2018 | Societat

Un ciclista per Bellaterra

Un ciclista per Bellaterra | Laia TR

 

 

Parlar d'Airbnb a Bellaterra pot sorprendre a molts. La realitat, però, és que el fenomen dels allotjaments turístics també ha arribat a les cases bellaterrenques. El nombre i el preu d'aquest tipus d'allotjament varia segons el domicili, però coincideix amb l'aparició d'altres lloguers turístics a comarques veïnes del Vallès Occidental.

 

Fer la cerca 'Bellaterra' a la plataforma Airbnb dona com a resultat 17 opcions per llogar en estàncies curtes – 13 més 4 al Turó de Sant Pau. Tanmateix, la guia d'habitatges turístics de la Generalitat no reconeix cap llicència a Bellaterra. Pel que fa als preus a Airbnb, van des dels 16 euros la nit, en l'allotjament amb el preu més baix, fins als 400 euros en el més alt. L'oferta també és diversa. S'hi poden llogar des d'habitacions privades fins a cases “de camp” senceres.

 

Aquests domicilis es reparteixen per tota Bellaterra i les seves zones: Can Llobet, Can Domènech, Centre… L'opció amb el preu més alt, es troba a la zona de Can Llobet i ofereix piscina privada i pot acollir fins a 13 hostes. El barri de Can Domènech té els altres dos allotjaments amb un preu més alt, 379 i 375 € la nit. De nou, els dos disposen de piscina i poden acollir 13 i 15 hostes respectivament.

 

Quant a l'opció amb un preu més baix, 16 euros la nit, es tracta de dues habitacions al Turó de Sant Pau, una d'individual i l'altra amb un llit doble que pot acollir dos hostes. La resta d'opcions es troben entre els 30€ i els 90 €.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: